Loši odnosi

Kardashianka još uvijek ne može vjerovati svojem bivšem nakon skandala

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Nakon cijelog skandala, Jordyn je pokušala obnoviti svoj prijateljski odnos s Kylie Jenner, ali čini se kako ni ona ne namjerava oprostiti svojoj bivšoj najboljoj prijateljici.U najnovijoj epizodi “Keeping Up With The Kardashians”, Khloe Kardashian iznijela je svoje emocije i razmišljanja u vezi s ljubavnim prekidom početkom ove godine.


Nakon što je njezin bivši Tristan Thompson uhvaćen u prisnom odnosu s Jordyn Woods, Khloe je morala okrenuti novu stranicu i zauvijek ga izbrisati iz svojega života, prenosi HollywoodLife.


– Ne mogu se vidjeti kako da mu opet vjerujem u budućnosti. Još mi je gore zbog činjenice što je to napravio s Jordyn, govorila je Khloe svojoj sestri Kim nakon što je bila na terapiji s bivšim dečkom kako bi poboljšali svoje odnose. Dodala je i da osjeća kako nikada neće moći pustiti Jordyn natrag u svoj život.
Nakon cijelog skandala, Jordyn je pokušala obnoviti svoj prijateljski odnos s Kylie Jenner, ali čini se kako ni ona ne namjerava oprostiti svojoj bivšoj najboljoj prijateljici.


– Osjećam kako je dio mene jednostavno trebao odrasti bez nje. Ona trenutno ima svoj život, a ja svoj i sada sam sretna s time, rekla je Kylie Jenner svojoj sestri u nedjeljnoj emisiji. Khloe joj je zatim poručila da ako ju želi vratiti u svoj život, slobodno to može i napraviti jer se ne želi miješati u njihov odnos, prenose američki mediji.  


Iako su Tristan i Khloe prekinuli ljubavnu vezu, još uvijek pokušavaju ostati u pristojnom odnosu zbog njihove jednogodišnje kćeri True.