Poslovni stil

Kardashian potrošila nevjerojatnu cifru na odjevnu kombinaciju za posjet Bijeloj kući

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Kim Kardashian pronašla je svoj novi odvjetnički look.Zvijezda kozmetičkog carstva i Instagrama, Kim Kardashian (38) posjetila je Bijelu kuću u četvrtak zbog objave da se program “Druga šansa”, za koji se zalaže, udružuje s Lyftom. Partnerstvo je nastalo zbog podijele poklon kartica reformiranim kriminalcima i pomaganju u razgovoru za posao i na poslu.


Za tu prigodu, Kardashian je odjenula vrlo skupu kombinaciju. Nosila je ogroman zeleni dvobojni sako (925 dolara) i odgovarajuće hlače visokog struka od (1,210 dolara), i to od Vetementsa, istog vrhunskog francuskog brenda koji je nosila tijekom njezinog prvog posjeta predsjedniku Trumpu, prenosi Page Six.


Odjeću je kombinirala s „nude“ bodysuit-om, odgovarajućim cipelama, crnim sunčanim naočalama Indra iz svoje suradnje s Carolinom Lemke (90 dolara) i vrlo rijetkom Hermès Kellyjevom torbom, koja se trenutno prodaje za 69.775 dolara. Ukupno? 72 tisuće dolara ili gotovo pola milijuna kuna.
Na svojim je Instagram profilu objasnila razlog posjeta: “Od usvajanja Zakona o prvom koraku u prosincu, razgovarala sam s ljudima koji se vraćaju iz zatvora i učila o izazovima s kojima se suočavaju”, napisala je.“Iako sam bila u mogućnosti pružiti podršku nekim osobama koje sam upoznala, prepreke uspjehu svakodnevna su borba za tisuće i još se mnogo toga treba učiniti. Danas mi je čast biti dio najave da uprava i privatni sektor ubrzavaju stvaranje tih prilika za ove muškarce i žene kada dođu kući.” dodaje Kim, a prenosi Page Six.