Predsjednički kandidat

Kanye dao prijedlog Trumpu, ovaj “ispalio”: “Rekao sam ‘Stani, Trumpe, ti pričaš s Yeom'”

Hina

Foto Reuters

Foto Reuters

"To ga je uhvatilo nespremnog", priča Kanye WestAmerički reper Kanye West objavio je da je rekao bivšem predsjedniku Donaldu Trumpu da bi bio sjajan kandidat – za njegova potpredsjednika 2024. na što je bivši američki predsjednik ‘ispalio’, prenijela je njemačka novinska agencija dpa.


Reper sada poznat kao Ye tvrdi da je rekao bivšem predsjedniku da želi da se Trump kandidira za potpredsjednika na listi za Bijelu kuću koju predvodi Kanye kao predsjednički kandidat, tijekom burnog sastanka na Trumpovu imanju Mar-a-Lagu u Palm Beachu na Floridi.


“Mislim da je Trump bio najviše uznemiren, što sam ga zamolio da bude moj potpredsjednik”, rekao je Kanye u videu objavljenom na nedavno vraćenom Twitter računu.
“To ga je uhvatilo nespremnog.”


Trump je kristalno jasno dao do znanja da neće nikoga osim samog sebe podržati na predsjedničkim izborima 2024. godine.


“Trump je zapravo počeo vrištati na mene za stolom govoreći mi da ću izgubiti”, nastavio je Kanye.


Reper je Trumpu rekao da se smiri: “Rekao sam ‘Stani, stani, stani, Trumpe, ti pričaš s Yeom’.”


I Westa i Trumpa nedavno je vratio na Twitter novi vlasnik platfome milijarder Elon Musk.


Ako se West kandidira 2024., to bi mogao biti test prijateljstva dvojice muškaraca i krajnje desnog političkog saveza.


Westov ugled pada u zadnje vrijeme, pogotovo otkako je dao niz antisemitskih izjava tvrdeći da židovska kabala kontrolira glazbeni biznis i medije.


Repera su napustili Adidas i drugi vrhunski brendovi, a njemački proizvođač tenisica sada istražuje izvješća o njegovom navodnom neprimjerenom seksualnom ponašanju vezanom uz poslovanje.


Trump je prošli tjedan službeno najavio predsjedničku kampanju za povratak 2024., samo nekoliko dana nakon što su republikanci postigli slabije rezultate od očekivanih na izborima u sredini predsjedničkog mandata.