Čaroija

Kakva transformacija: Katy Perry oduševila novom frizurom

P. N.

Izvor: Instagram

Izvor: Instagram

Uzimajući u obzir da je prošlog tjedna viđena s ultra kratkom frizurom, može se pretpostaviti da su plavi uvojci perika, osim ako Katy nema tajnu za rast kose preko noćiKaty Perry je napravila veliku transformaciju. Zamijenila je svoju uobičajenu ´pixie´ frizuru s medenim valovima.


Fotografirala se s Chrisom Appletonom, koji je zaslužan za frizure Ariane Grande i Kim Kardashian, pa se čini se da je on odgovoran za ovu čaroliju.


Uzimajući u obzir da je prošlog tjedna viđena s ultra kratkom frizurom, može se pretpostaviti da su plavi uvojci perika, osim ako Katy nema tajnu za rast kose preko noći.
U nastupu na The Ellen DeGeneres Showu 2017. godine, rekla je da joj je bojenje kose u plavu boju uzrokovalo ispadanje kose, prenosi Cosmopolitan.


“Ne znam jesi li ikada obojila kosu plavom, previše plavom. Ponekad vam kosa ispadne kada budete previše plavokosi, pa … to je način na koji sam ja to odradila”, komentirala je svoju pixie frizuru.


Šalila se da je otišla do svog stilista samo s jednim ciljem — Ellen. “Neki dan sam došla kod frizera i rekla sam ˝Želim Ellen˝. I dobila sam ju!˝, kazala je.


Rekla je da misli da to pomaže ljudima da se usredotoče na njezino lice, što bi moglo objasniti zašto ju je tako dugo zadržala.