Slavni par

Justin Bieber i Hailey Baldwin vjenčali se drugi put

Hina

Foto: Instagram

Foto: InstagramNEW YORK Nakon tri propala pokušaja, u ponedjeljak su u crkvi u Južnoj Karolini svoj civilni brak i pred Bogom potvrdili jedan od najpoznatijih pjevača današnjice, Justin Bieber (25) i manekenka Hailey Baldwin (22).


Premda ih je u rujnu prošle godine vjenčao matičar, odlučili su ponovno razmijeniti zavjete u ponedjeljak navečer u krugu obitelji i prijatelja na obredu u crkvi u Južnoj Karolini koji nije bio otvoren za javnost.


foto: Instagram


foto: Instagram

Prošlogodišnje rujansko vjenčanje bilo je tajno, a obred je obavljen u New Yorku.Na jučerašnjem je vjenčanju bilo 154 uzvanika, među ostalima Kendall Jenner i Camila Morrone, Haileyin otac Stephen Baldwin i njegov brat Alec.Fotografima nije bio dopušten pristup mjestu na kojemu se sve odvijalo, a ni mladenci nisu dijelili fotografije na društvenim mrežama.

No Bieber se na Instagramu prije vjenčanja pohvalio skupocjenim ručnim satom branda Audemars Piguet koji stoji oko 50.000 dolara.


foto: Instagram


foto: InstagramMladenci su zavjete razmijenili u drvenoj kapelici smještenoj u privatnome selu okruženom zelenim poljima, velikim jezerom i golf terenima, a odsjeli su u Montage Palmetto Bluff resortu s pet zvjezdica koji je uzvanicima zajamčio privatnost.


foto: Instagram


foto: Instagram