Film nakon serije

Jude Law ponovno u ulozi Pape, obožavateljice oduševio scenom u kupaćim gaćicama

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagramJude Law (46) u ulozi Pape Pia XIII oduševio je sve svoje obožavateljice već i u seriji koja je snimljena prije dvije godine, a sad je u procesu snimanja istoimenog  filma.


Britanski glumac koji je trenutačno na snimanju u Veneciji, ovaj je put za potrebe filma morao u bijelim kupaćim gaćicama uroniti i u hladno more. Unatoč niskoj temperaturi, Jude je hrabro ušao u more, a palčevima prema gore označio kako je sve pod kontrolom.


Jude, u ulozi Lenny Belarda, newyorškog kardinala kojega su sa samo osam godina u sirotištu s opaticama ostavili roditelji hipiji, postaje papa Pio XIII. 

Mladi papa kako su ga njegovi suvremenici nazivali, šokantan je i hladan u međuljudskim odnosima, poznat je i po izjavi »Ja nemam grijeha koji bi mogao ispovijediti«, a Jude Law ga je u seriji savršeno utjelovio. 


Markantni glumac prošetao je plažom  uz svoju partnericu sa seta  Ludivine Sagnier, koja igra misterioznu Esther i pokazao svoju besprijekornu formu. U bijelim kupaćim gaćicama malo je toga ostavio mašti na volju.


Holivudska zvijezda u privatnom je životu otac petero dijece od kojih troje ima s bivšom suprugom Sadie Frost – sinove Raffertyja i 16-godišnjeg Rudyja, kao i kćer Iris. Devetogodišnju kći Sophiu dobio je s američkim modelom Samanthom Burke s kojom je bio u kratkoj romantičnoj vezi, te trogodišnju kći Adu s Catherine Harding.