Glazbenik

John Legend se pita zašto se muškarci boje ženskih predsjednica: Njegova supruga bubnula odgovor

P. N.

FOTO/Chrissy Teigen, Instagram

FOTO/Chrissy Teigen, Instagram

Pjevač se u intervjuu osvrnuo i na Trumpovu pobjedu nad protukandidatkinjom Hillary Clinton 2016. godine.Glazbenik John Legend podržava žene u utrci za predsjedničke izbore 2020. godine u SAD-u. Legend i njegova supruga Crissy Teigen, iskreno su progovorili o nadama u izbore za časopis “Vanity Fair”. U intervjuu za naslovnicu koja će krasiti izdanje u prosincu, otkrio je da podržava Elizabeth Warren. Riječ je o demokratskoj kandidatkinji u utrci za 46. predsjednika SAD-a, prenosi Music News.


“Ona je najbolji kandidat danas, a stiže sa radošću, iskrenošću i ogromnim znanjem te iskustvom”, kazao je Legend. Njegova se supruga složila i dodala: “Volim i Kamalu Harris.”


Pjevač se u intervjuu osvrnuo i na Trumpovu pobjedu nad protu-kandidatkinjom Hillary Clinton 2016. godine. Komentirao je da jednostavno ne shvaća zašto se muškarci protive ženskoj predsjednici.
“Vidite nekog transparentnog, kompetentnog i elokventnog kao što je Elizabeth Warren i onda čujete neke muškarce da neće glasati za nju samo zato jer je žena”, kazao je pjevač. “Zašto su muškarci toliko ugroženi idejom o ženskoj predsjednici?”


U međuvremenu se uvijek spremna na šalu Chrissy Teigen, našalila i po ovom pitanju. “Zbog menstruacije. Jer postoji deset dana u mjesecu kada bi samo ratovale”, bubnula je kroz smijeh.


Par je inače nedavno bio u internetskom ratu riječima s aktualnim predsjednikom, nakon što je Trump prozvao Legenda i njegovu “ženu dugačkog jezika”. Legend se nije previše osvrnuo na kritiku već je rekao: “Znamo da predsjednik ima posebnu averziju prema snažnim ženama koje ga napadaju, posebno protiv ‘obojenih’ žena. Tako da, morao ju je prozvati. Ništa me ne plaši!”, nasmijao se pjevač.