#ShareStrong

Jessica Biel se pridružila trendu: Fotkom bez šminke poslala važnu poruku

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

U moru filtera, filera, permanentnog make-upa i photoshopa, prava je rijetkost pronaći nekoga tko se fotkao bez šminke.Glumica Jessica Biel se priključila pokretu objavljivanja selfija bez trunčice šminke. Trend je započela manekenka Kate Upton kao #ShareStrong inicijativu kojom pokušava osnažiti žene na društvenim mrežama. U moru filtera, filera, permanentnog make-upa i photoshopa, prava je rijetkost pronaći nekoga tko se doista i fotkao bez šminke.


Biel je u svojoj objavi na Instagramu navela zašto se priključila inicijativi kolegice.


.“Danas širim malo ljubavi prema sebi sa nula filtera i nula šminke za svoju Kate Upton. Ona je na zadatku da potakne svakoga da se osjeća snažnije i voli sebe *takve kakvi jesu* … Počašćena sam što mogu pomoću prenijeti tu poruku,” napisala je.
Usput je pozvala korisnike društvene mreže da “označe nekoga” i pošalju poruku dalje, uz oznaku #ShareStrong. Fotka je brzo prikupila mnoge “lajkove” i komentare obožavatelja, a ravnodušan nije ostao niti njezin suprug, Justin Timberlake. Tako je pjevačici ispod fotke napisao: “Više mi se sviđaš bez šminke”.