#jlochallenge

Jennifer Lopez pokrenula bikini izazov na Instagramu: Za sve je “kriva” fotka u kupaćem

P. N.

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

Potaknula je žene da budu uporne u svojoj želji da budu najbolja verzija sebe, bez obzira na godine.Za pjevačicu i glumicu Jennifer Lopez vrijeme kao da je stalo – njeno tijelo je dokaz da uz brigu za vlastito tijelo, odnosno uz zdravu i ujednačenu prehranu i redovitu tjelovježbu, i s 50 godina možemo imati zavidnu liniju i isklesano tijelo. 


Jennifer Lopez je nedavno na svom Instagram profilu objavila fotografiju u bijelom bikiniju koja je do sada dobila preko 8 milijuna lajkova i preko 125.000 komentara. Na toj fotki Lopez izgleda besprijekorno, a točno se mogu vidjeti njeni definirani mišići. 


Fotografija je izazvala mnogobrojne komentare, većinom pozitivne, no naravno da ovakav tip fotke izaziva i oprečna mišljenja. Mnogi smatraju kako je lako izgledati tako dobro u tim godinama kada iza sebe imaš cijelu hordu ljudi koji se brinu za tvoj izgled. 
No, uskoro je upravo ta fotografija pokrenula novi izazov na toj društvenoj mreži pod #jlochallenge u kojem žene raznih godina na svojim profilima objavljuju fotografije sebe u bikiniju, želeći tako pokazati kako žene uistinu mogu dobro izgledati, ali isto tako potaknuti i sebe i svoje pratitelje da se prihvate i vole svoje je tijelo. 


Među prvima je fotografiju objavila fitness trenerica i majka Maria Kang koja ima 40 godina te je ponosno pozirala u svom bijelom bikiniju. U postu je naglasila kako ne dobiva milijun dolara kako bi dobro izgledala u filmu, kako nije zvijezda, ali da to uopće nije bitno. Da je važno da se dobro osjećamo u vlastitom tijelu, bez obzira na svoje godine i posao s kojim se bavimo. Tako je pokrenut novi bikini izazov na Instagramu koji svakim danom dobiva sve veću popularnost, a nakon što je Jennifer Lopez doznala za isti, potaknula je žene da nastave stavljati svoje fotografije i budu uporne u svojoj želji da budu najbolja verzija sebe, bez obzira na godine.