Jinxed!

Javnost ponovno kritizirala Meghan Markle: Sada je optužuju i da donosi nesreću

P. N.

FOTO/Wikimedia Comnons

FOTO/Wikimedia Comnons

Javnosti ne odgovaraju postupci kraljevskog para, a ovog puta su se okomili na samu Meghan Markle.Vojvotkinja od Sussexa je donedavno bila miljenica medija i javnosti, ali izgleda da se situacija okreće. Britanski mediji njoj i njezinom suprugu princu Harryju u posljednje vrijeme zamjeraju mnoge stvari. Javnosti se nije sviđalo što kraljevski par leti privatnim avionima, a teško će im oprostiti i odbijanje poziva kraljice Elizabete II. da ju sa sinčićem Archijem posjete u njezinom škotskom dvorcu Balmoralu tijekom ljetnih praznika.


Sada se javnost uhvatila same Meghan Markle koja je bodrila blisku prijateljicu Serenu Wililams na US Openu. Prvo joj se zamjerilo što je “ostavila doma četveromjesečnog sina”, a sada joj se pripisuje i da – donosi nesreću.


Britanski The Sun prenosi da javnost krivi Meghan što je Williams izgubila finale od kanadske senzacije, devetnaestogodišnje Biance Andreescu. Sirota je Markle bodrila prijateljicu na Wimbledonu kada je Wililams izgubila finale od Simone Halep. Tenisačica je bila poražena i prošle godine, od strane Angelique Kerber u meču kojeg je s tribina, pogađate, pratila Meghan Markle. 
Nakon posljednjeg poraza, netko je na Twitteru napisao: “Draga Meghan Markle, molim te prestani dolaziti na Serenine finalne mečeve. Donosiš nesreću”. U drugom komentaru stoji: “Meghan. Vojvotkinjo. Volim te puno. Zaista. Ali, jesi li doista nesreća?”, a netko je zaključio i da: “Meghan nosi nesreću. Najprije Wimbledon, sad US Open, to nije slučajnost”.


Unatoč najnovijoj tituli ekipe s društvenih mreža da donosi nesreću, Markle je i 2016. godine s tribina gledala finale Wimbledona. Ali, tada je Serena Williams odnijela pobjedu protiv tenisačice Kerber.