Popularna voditeljica

Ivušić htjela objaviti lijepu poruku za Valentinovo, ali nekima je nešto drugo zapelo za oko

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

"Nema pola, vi ste od Boga dani", poručili su joj obožavatelji



Ecija Ivušić je nedavno objavila status o ljubavi na svom Instagram profilu, ali nekako je na kraju u prvi plan stigao njezin dekolte, a ne dubokoumne misli. 


“Ispala sam ovdje na pola. Znači apsolutno sve što inače u životu nisam. Nekome previše, da. Nekome taman, da. Nekome premalo, nikad. I zapravo vam to želim reći- nikad ne budite nekome premalo, a pogotovo sebi. Budite si taman i bit ćete svima oko sebe također. Danas slavimo ljubav pa ću pod broj jedan navesti onu prema sebi, a zatim prema svima i svemu oko vas što vas usrećuje i čini mirnima.


I zaista vam želim da sve što osjećate bude ljubav, sve što mislite bude iz ljubavi i sve što radite bude u ljubavi. Sretno Valentinovo ljudi”, napisala je popularna voditeljica.




Njezina ljubavna poruka naišla je na oduševljenje pratitelja, pa je fotka prikupila više od dvije tisuće “lajkova” i mnoštvo komentara. “”Ostani nam takva kakva jesi”, “Nema pola, vi ste od Boga dani. Prekrasno stvorenje, savršeno i gotovo”, “I tebi sretno i uspješno Valentinovo i ostani nam takva kakva jesi… Takva si baš taman… Pusa i tebi” i “Ljepotica” samo su neki od komentara njezinih obožavatelja.


No, bilo je i onih kojima je nešto drugo zapelo za oko, pa je tako jedan obožavatelj zaključio: “Hm, prelijepa si al još nešto je ispalo na pola”.