Tammy Hembrow

Influencerica na dodjeli prestižnih nagrada: Itekako se pobrinula da joj nitko ne zaboravi ime

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Influencerica je pokrivala događaj za australski MTV, ali ta je činjenica naišla na čuđenje kod nekih gledateljaTammy Hembrow stiže iz Australije, ima 9.8 milijuna pratitelja na Instagramu, vlasnica je fitness brenda SASKI i influencerica je. Pored ovog posla, redovito objavljuje i planove prehrane te programe za tjelovježbu na svom drugom računu, “Tammy Hembrow Fitness”, prenosi INSIDER. 


Hembrow je stigla i na ovogodišnju dodjelu MTV-ijevih nagrada (VMA), a pobrinula se da ni pod koju cijenu njezina pojava ne prođe neopaženo. Stoga je sa sobom povela osobu koja je hodala iza nje na crvenom tepihu držeći papir sa – njezinim imenom. 


Influencerica je kasnije objavila i video svog dolaska na crveni tepih, ali čini se da joj ni najmanje ne smeta što joj je “pratnja” u kadru. Vjerovali ili ne, nije novost da se “manje poznatim” ljudima drže natpisi s imenima na crvenim tepisima. Broj ovakvih slučajeva je naglo porastao zbog broja influencera koji pohađaju ovakve događaje. 

Hembrow je pokrivala događaj za australski MTV, ali ta je činjenica naišla na čuđenje kod nekih gledatelja, prenosi INSIDER. 


“Kako si ti stigla na VMA? Ne želim da ispadne nepristojno, ali zašto?”, stoji u jednom od komentara, dok je netko opazio da “Svakoga šalju na ovakve dodjele”.