Teta Sreća

Indira Levak gestom prema prodavačici raznježila obožavatelje: “Još ima ovako divnih ljudi!”

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Pjevačica je prodavačici poželjela zahvaliti na trudu i ponašanju.Indira Levak je nedavnom objavom na svom Instagram profilu oduševila mnoge obožavatelje. Zajednička fotka s prodavačicom koju je nazvala “teta Sreća” i poklon za kraj “jednog radnog vijeka”, obožavatelji su proglasili prekrasnom gestom i napisali mnoštvo pozitivnih komentara.


Pjevačica je prodavačici zbog odlaska u mirovinu htjela zahvaliti na trudu i ponašanju prema kupcima. 


“Jedan radni vijek upravo je danas završio! Naša draga teta Sreća (tako ju mi zovemo), svoj je posao obavljala sa puno ljubavi i uvijek bila nama kupcima na usluzi.. upravo zbog toga je zaslužila da joj jedan mali dio ljubavi vratimo i da joj ostanemo u lijepom sjećanju kao i ona nama… kaže ona zadnji mi je dan, al’ knedla mi je u grlu.. nije joj lako, al’ ima malu unuku, pa će u njoj uživati! Kako vrijedna žena!
Na rastanku teta Sreća zaplaka, a i mužu oko zasuzi… Volimo vas”, napisala je Levak u opisu fotke.


“Bravo, uljepšali ste ženi dan i mirovinu!”, “Odlična slika, da se i mali čovjek vidi, ovo ti je jedna od boljih slika Indira ženo, carice, ovime si još jednom pokazala svoju ljudsku veličinu”,  “Indira, žena sa extra velikim srcem. Svaka čast”, “Predivno, svaka čast @indiralevak i Mirek. Dobro se dobrim vraća” i  “Hvala bogu da ima još ovako divnih ljudi i ljudskog ponašanja, sretnu i dugu mirovinu želim toj ženi”, samo su neki od komentara uz mnoštvo srca ispod objave koja je mnoge dotakla.