Čekaju nalaze

Heidi Klum poljubila supruga preko stakla: “Koliko god ga htjela zagrliti, ne smijemo riskirati”

P. N.

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERSHeidi Klum i njezin suprug Tom Kaulitz vrijeme trenutno provode odvojeno i u iščekivanju rezultata testova na koronavirus, prenosi Page Six. Klum je objavila video na svom Instagram profilu gdje vidimo kako se supružnici “ljube” preko stakla.


“Kao i mnogi od vas, osjećam se loše čitav tjedan i nažalost, moj suprug koji se prije nekoliko dana vratio s turneje, također nije dobro. Ne želimo širiti nikakve klice i riskirati da ostali budu bolesniji… pa čak i mi međusobno! Koliko god ga htjela zagrliti i poljubiti, važnije je napraviti pravu stvar i ne širiti zarazu dalje”, napisala je u opisu crno – bijelog videa.


“Ovo su čudna vremena… ali u ovim se trenucima prisjećamo što je doista važno – ljudi koje volite i činite ih sigurnima.
Svi trebamo napraviti distancu u socijaliziranju da bi bili odgovorni građani svijeta. Svi smo u ovome zajedno i na nama je zaštiti voljene, naše susjede i naše zajednice”, zaključila je manekenka.


Obožavateljima je poslala poruku ljubavi i pozitive te napisala da je potrebna proaktivnost kako bi imali blistavu i zdravu budućnost.