The Jesus Rolls

Godine nisu važne: Slavna glumica u 73. odradila vruću “trojku” u novom filmu

P. N.

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

Slavna je glumica za svoja filmska postignuća 1995. godine nagrađena i Oscarom.Susan Sarandon (73) je za film “The Jesus Rolls” snimila scenu seksa sa dvojicom kolega. Scenu u kojoj s muškarcima razmjenjuje vruće poljupce i nježnosti, a zatim svi zajedno razgolićeni spavaju u krevetu, odradila je uz Bobbyja Canavalea (49) i Johna Turturra (62), prenosi The Sun.


Film u SAD-u izlazi 28. veljače, a remake je francuskog filma “Going Places” Bertranda Bilera i spin-off kultnog “The Bih Lebowski” braće Coen iz 1998. godine.


U filmu, Turturro se ponovno pojavljuje kao Jesus Quintana, a pritom je i redatelj te scenarist.  Quintana spava sa Jean (Sarandon) koja je upravo puštena iz zatvora, a slavlje su odlučili začiniti seksom u troje.
Sarandon ovo nije prva uloga s ovakvim scenama. U “The Rocky Horror Picture Show” je utjelovila Janet Wise koja je većinu filma provela odjevena u grudnjaku ili u crnom donjem rublju. Tada su joj kolege u filmu bili Tim Curry i Barry Bostwick.


Slavna je glumica za svoja filmska postignuća 1995. godine nagrađena i Oscarom za ulogu u filmu “Odlazak u smrt”. U njemu je glumila sa Seanom Pennom, a ukupno je bila nominirana pet puta.


Oskarovka iza sebe ima brak s glumcem Chrisom Sarandonom koji je trajao do 1979. godine. Osamdesetih je s talijanskim redateljem Francom Amurrijem dobila kćerku Evu, a majka je i dvojice sinova, Johna i Milesa, koje je dobila s bivšim partnerom Timom Robbinsonom.