Demi Moore

Glumica se skinula do gola u 57. godini i ukrasila naslovnicu magazina

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagramGlumica Demi Moore skinula se u 57. godini i otkrila brojne intimne pojedinosti iz svog života za novi broj Harper Bazaara. Senzacionalno dobrim izgledom i potresnim priznanjima Demi je duboko dirnula svoje obožavatelje.


Na fotografijama glumica izgleda dvadeset godina mlađe od svojih stvarnih godina, utegnutih butina, grudi, savršenih ruku.


Na svom Instagram profilu dobila je u kratkom roku  četrdesetak tisuća lajkova, brojne pohvale za svoj izgled i komentare među kojima i one dugogodišnjih obožavatelja od kojih je jedan napisao »Ti si san moje mladosti«.

Demi je u intervjuu otkrila kako je imala spontani pobačaj s Ashtonom Kutcherom nakon čega je pala u svojevrsnu depresiju i odala se alkoholu i drogi te postala ovisnica.


Osjećala se krivom za gubitak njihove djevojčice te je pokušala ponovno začeti uz pomoć umjetne oplodnje, ali nažalost u tome nisu uspjeli.


Glumica je otkrila i tužan detalj iz svoje djevojačke dobi kad je kao petnaestogodišnjakinja bila silovana.


Ipak, nakon svih bolnih padova i trenutaka Demi je odlučila krenuti dalje: – Kao žena, majka i supruga postoje određene vrijednosti i zavjeti koje smatram svetim, i upravo sam u tom duhu odlučila krenuti naprijed sa svojim životom – kazala je Demi u intervjuu.