Oscari 2019.

Glumica na dodjelu Oscara prošvercala sendviče i alkohol: “Da, to pijem iz termosice”

Portal Novilist.hr

Foto Reuters

Foto Reuters

Glumica je na opće iznenađenje, uspjela u Dolby Theatre unijeti sendviče i alkohol.Čini se da je večera na dodjelama Oscara vrlo oskudna, obzirom na to da je glumica Melissa McCarthy morala donijeti vlastitu.


Glumica je prošvercala sendviče koje je sama napravila, uz termosicu alkohola. McCharthy je istu stvar izvela i na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa, kad je u dvoranu unijela 40 sendviča sa šunkom. 


“Neću priznati, da. Imam neke male grickalice i termosicu pića za odrasle, ali neću to javno reći. Hvala Bogu pa vam kamere nisu uključene”, izjavila je glumica za Variety, na crvenom tepihu i nasmijala okupljene.

Njezin muž, Ben Falcone, podijelio je fotku sendviča na svojoj Instagram stranici. U opisu je dodao da ovaj par ima sretne mušterije jer su unijeli 40 sendviča, a napustili dvoranu s tek dva.


Glumica Jessica Chastain se iznenadila kako su uopće uspjeli unijeti zabranjenu robu u dvoranu. “Ali to je odlična ideja, jer dok dođe vrijeme za večeru, stalno ste gladni”, prenosi Unilad.