Coachella

Glazbenike na pozornici često gađaju čašama i bocama: Ovu je pjevačicu pogodilo nešto drugo

Portal Novilist.hr

FOTO/Wikimedia Commons

FOTO/Wikimedia Commons

Tijekom izvedbe njezinog hita, pjevačicu je netko iz publike pogodio ravno u prsaNesvakidašnji prizor na glazbenom festivalu Coachella, zabilježila je jedna korisnica na Twitteru. Mlada pjevačica Ariana Grande (25) ove je godine otvorila glazbeni festival, upisavši se tako u povijest kao najmlađi izvođač koji je otvorio Coachellu. 


U nedjelju je pjevačica postala i tek četvrta žena kojoj je pripala čast otvaranja jednog od najpopularnijih festivala glazbe. Njezin je nastup oduševio desetke tisuća ljudi, ali netko u publici i nije bio tako sretan. Zato je pjevačicu tijekom izvođenja njezinih hitova, netko od posjetitelja ravno u prsa gađao – limunom. Zvijezda kakva je, Ariana je pogledala limun koji se odbio od njezina tijela i nastavila dalje s nastupom. Možda se držala one dobre stare: “Kad ti život pruži limune, napravi limunadu.”
Pjevačica je održala fantastičan nastup, a na pozornici su joj se pridružili i Justin Bieber, Nicki Minaj, kao i ekipa iz nekad vrlo popularnog boy – banda ‘N Sync.