Adele

Glazbena diva novim izgledom zabrinula obožavatelje: “Jesi li ovo ti? Ne mogu te prepoznati!”

P. N.

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

Mnogi su ipak zaključili, da svatko ima pravo izgledati kako želi.Glazbena diva Adele posljednjih dana privlači pažnju obožavatelja ne novom glazbom, već novim izgledom. U posljednja je dva mjeseca pjevačica izgubila popriličan broj kilograma, što pokazuju i njezine fotografije na društvenim mrežama.


Fotografija snimljena na karipskom otoku Anguilla, gdje britanska pjevačica odmara u društvu kolege Harryja Stilesa, izazvala je lavinu reakcija na društvenim mrežama.


Na fotki, pjevačica sjedi u pijesku, a osmijeh joj ne silazi s lica. Svezane kose i s maramom oko vrata te mnoštvom nakita, glazbena zvijezda izgleda nevjerojatno opušteno dok uživa na plaži. 
Unatoč tome, mnogi su obožavatelji ostali šokirani njezinim izgledom.


“Zašto si postala toliko mršava?”, “Prije si mi bila draža”, “Možeš li vjerovati da je ovo Adele?” i “Je li ovo Adele? Ne mogu je prepoznati?”, samo su neki od komentara obožavatelja koji su ostali zatečeni njezinom novom linijom.


Mnogi su ipak zaključili, da svatko ima pravo izgledati kako želi, pa nisu izostali niti komplimenti niti podrška slavnoj pjevačici. “Divno je vidjeti te kako se smiješ”, “Ovo je prekrasna žena koja je to bila i prije i sada” te “Meni izgleda prekrasno. Što god da radi, samo neka bude zdrava i sretna”, stoji u komentarima. 


Mirror prenosi da je Adele krenula na dijetu te počela vježbati, tijekom razvoda od bivšeg muža, Simona Koneckija.