Till Lindemann

Frontmen Rammsteina u Beogradu častio striptizete, pio rakiju i okidao na Mayu Berović

Portal Novilist.hr

Foto Screenshot Instagram Branka Black Rose

Foto Screenshot Instagram Branka Black RoseFrontmen Rammsteina Till Lindemann proveo je pakleni vikend u Beogradu: zabavljao se u striptiz klubu, častio striptizete, pio rakiju i okidao na cajke.


Lindemann se oduševio šljivovicom i pjesmama Maye Berović, otkrila je Branka Milijančević, vlasnica kluba u kojem se Lidnemann ludo zabavljao.


Branka Milijančević je najpoznatija srpska striptizeta, a godinama je nastupala pod čuvenim imenom Branka Black Rose. Upravo ime Black Rose nosi i njen beogradski striptiz klub.
“Došao je u Beograd provesti se jer je čuo da je ovdje noćni život jedan od najboljih u svijetu. U moj klub je stigao negdje oko jedan sat iza ponoći. Šokirali smo se kada smo ga vidjeli jer ga uopće nismo očekivali.


Zahtijevao je da se u klubu pušta naša muzika, a ne neka strana. Godinama već ne plešem, ali sam u njegovu čast otplesala jednu točku. Oduševio se! Imao je samo riječi hvale i rekao mi je da cijeni naš posao koji nije nimalo lak. U znak zahvalnosti dobro je častio moje plesačice”, ispričala je Branka za Alo.rs.