A netko i radno

Evo gdje će domaće zvijezde na odmor: Netko na skijanje, a netko u egzotične krajeve

P. N.

FOTO/NeedPix

FOTO/NeedPix

Pjevačica Jurčević je kazala da samo "rinta" i "šljaka".U jednoj od emisija popularnog IN magazina, domaće su zvijezde otkrile gdje će provesti zimske praznike. Pjevač Damir Kedžo je otkrio da ide na skijanje u Francusku gdje će provesti devet dana, rekavši za sebe da nije tipični ljubitelj skijanja.


“Ja nisam tipični ljubitelj skijanja. Ja zbilja skijam od devet do šesnaest sati skijam. Kod mene nema ono, ići ćemo popit nešto, pojest nešto, ne, ja skijam cijeli dan i onda ne idem ni poslije van, nego sam toliko umoran da onda legnem i spavam do drugog jutra. Obožavam skijanje”, kazao je Keždo.


Titulu najboljeg skijaša među estradnjacima već godinama drži Jasmin Stavros koji priznaje da mu je skijanja već pomalo i dosta.
“Položio sam čak i neki učiteljski ispit, pa ćemo vidjeti možda sedam dana odem krajem siječnja, zaletim se do Italije, do Slovenije. Ali ono nije kao prije, da se skijam po 40-50 dana. Malo me to izguštiralo. Najviše volim lovit ribe. Tako da ovo zadnje vrijeme više mi se ne da igrat ni tenis, ali sam sad recimo redovit u teretani”, otkrio je Stavros.


Egzotična odredišta


Osim u planinama, domaći će celebritiji i u toplije krajeve.


“Egzotično, bit će destinacija ovako jedna možda još uvijek malo avanturistička, iako je danas na svijetu teško naći neke avanturističke destinacije, sve je tolikom iskomercijalizirano i turistički orijentirano ali potrudili smo se naći tako nešto malo drugačije”, za IN Magazin je otkrila Snježana Mehun.


Pjevačica Maja Šuput će također “malo kombinirati Aziju i ono što najviše voli, plažu”. 


Obilazak po gradu očekuje zvijezde serije “Drugo ime ljubavi”, koje su za svoju destinaciju odabrale Grad svjetlosti.


“Ne idem egzotično. Idem u Pariz na tri dana s mojom dragom kolegicom i prijateljicom Arijom Rizvić. Naš četiri cure zapravo idemo i nekako se jako tome veselim. Pariz sam oduvijek htjela vidjeti, a nikako i sad imamo onako jedno žensko druženje”, ispričala  Katarina Baban.


Pjevačica Lana Jurčević još nije sigurna gdje će niti hoće li.


“Iskreno nemam pojma, samo rintamo i šljakamo. Ove godine smo imali samo jedan i pol dan off i to je sve što smo imali. Ali lijepo je kad radiš ono što voliš, onda ne zbrajaš te sate i minute, kad nemaš ni slobodne vikende, kad nemaš ni slobodnu večer. Ja se ne sjećam kad sam zadnji put upalila televiziju, nemam pojma ali je cool”, zaključila je Jurčević za IN Magazin.