Dora 2020.

Ella Dvornik bijesna zbog komentara protiv mlade pjevačice: “Odvratno! Svi puni kritika!”

P. N.

Foto: Instagram/Ella Dvornik

Foto: Instagram/Ella Dvornik

"E jesu raskasapili malu Miu u medijima, odvratno", kazala je EllaElla Dvornik je objavila što misli o komentarima koji su usmjereni protiv modne kombinacije mlade riječke pjevačice Mie Negovetić. Mia je sa svojih sedamnaest godina ove godine nastupala na Dori s pjesmom “When it comes to you”. Unatoč fantastičnom nastupu, pobjeda joj je izmakla za “dlaku” pa će nas tako na Eurosongu u Rotterdamu predstavljati njezin kolega Damir Keždo i njegova pjesma “Divlji vjetre”.


Unatoč fantastičnom ostvarenju, odličnom nastupu i neospornom talentu, mnogi su se uhvatili komentiranja modne kombinacije naše pjevačice. Zaključivalo se da ne bi trebala nositi naočale za vid tijekom nastupa, da joj je styling bio previše običan i da se oko stylinga “nitko nije potrudio”.


Što misli o takvim komentarima i kritikama, na svom je Instagram profilu objavila i Ella Dvornik uz zaključak da se “za dobrim konjem prašina diže.”
“E jesu raskasapili malu Miu u medijima, odvratno. Šta je obukla, šta nije, šta je trebala, zašto nije, refren ovo refren ono. Nijednog muškog nisu toliko razvukli ko nju. Cura ima 17 godina! Izvedba savršena! Možda nije imala najbolji styling na svijetu, al nemaju svi par tisuća eura da izgledaju ko Lady Gaga, pogotovo ne 17-godišnjakinje. Što su svi glasni i puni kritika, a nitko se nije ponudio curi napraviti nešto za nastup. Zaključak: za dobrim konjem prašina se diže”, napisala je Ella u jednom od InstaStoryja.


FOTO/InstaStory


FOTO/InstaStory