U svome stilu

Ekipa ju spržila komentarima: Jennerica objasnila što se događa s njezinim nožnim prstima

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

"Svi komentiraju moje je*** nožne prste", kazala je.Kylie Jenner je nedavno objavila video sa svojom kćerkicom Stormi koji prikazuje njihove nožne prstiće u bazenu. Ekipa na društvenim mrežama si nije mogla pomoći pa je od čitavog videa većini u oko upao prst neobičnog oblika.


Kylie nije dugo čekala pa je nakon mnoštva negativnih komentara u kojima su je (ponovno) otpuživali za photoshop, objavila o čemu se radi. “Svi komentiraju moje je*** nožne prste. Samo da znate, imam preslatka stopala. Slomila sam srednji prst u osnovnoj školi i ništa ne možete napraviti nakon slomljenog prsta pa je samo zacijelio onako kako je htio. Kada stisnem stopalo, taj je prst van svog mjesta. Ovo je jako čudan video”, zaključila je Jenner koja je obožavateljima točno demonstrirala o čemu priča.  


Jenner je na kraju prihvatila i negativne i pozitivne komentare i nastavila opušteno u svome stilu. “Možda bi im mogla dati i imena?”, upitala je u jednom od InstaStoryja na kojima je svakom nožnom prstu doista i dala ime.
FOTO/InstaStory


FOTO/InstaStory