#drama

Ecija Ivušić pokazala što radi ako ne dobije dovoljno pažnje: “Opa, mačko!”

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Popularna radijska voditeljica često objavljuje svoje fotke i misli na Instagramu.Ecija Ivušić je ovih dana svoje obožavatelje na Instagramu počastila još jednom atraktivnom fotkom. Na fotki pozira u vrlo kratkoj i uskoj haljini te čizmama, sjedeći na stolici. “Kad ne dobijem pažnju punih pet minuta”, napisala je uz fotku uz oznaku #drama.


Pažnju je odmah privukla kod mnoštva svojih pratitelja koji su je ubrzo obasuli mnoštvom komplimenata. “Opa macoo, kosa divna, grudi bomba, noge delikates”, “To je komad, senzacionalna si” i “Kod te slike moraš dobit maksimalnu pažnju”, samo su neki od komentara.


Jedan je njezin pratitelj imao i poseban zaključak pa napisao: “Nemirno izgledaš na stolici.”
Popularna radijska voditeljica često objavljuje svoje fotke i misli na Instagramu i dijeli ih s obožavateljima. Za Valentinovo im je tako napisala: “Ispala sam ovdje na pola. Znači apsolutno sve što inače u životu nisam. Nekome previše, da. Nekome taman, da. Nekome premalo, nikad. I zapravo vam to želim reći- nikad ne budite nekome premalo, a pogotovo sebi.


Budite si taman i bit ćete svima oko sebe također. Danas slavimo ljubav pa ću pod broj jedan navesti onu prema sebi, a zatim prema svima i svemu oko vas što vas usrećuje i čini mirnima.


I zaista vam želim da sve što osjećate bude ljubav, sve što mislite bude iz ljubavi i sve što radite bude u ljubavi. Sretno Valentinovo ljudi”, kazala je tada.