Mala doza pozitive

Domaća glumica pronašla humor u teškim vremenima i pripremila lazanje genijalnog nadimka

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Zahvalila se svima koji su pomagali prilikom potresa, a kasnije odlučila pripremiti "potresne lazanje".Ecija Ojdanić uspjeva pronaći humor u ovom vrlo teškom razdoblju dok traje pandemija koronavirusa, a još se osjećaju i posljedice snažnih potresa u Zagrebu.


Glumica je nakon potresa na svom Instagram profilu iskazala zahvalnost svima koji su pomogli, napisavši: “Nakon što sam utrpala djecu u krevet u trenirkama, i ja pokušavam zaspati, evo 2 najkristalnije misli dana. Jutros sam bila budna već prije 6. I tako, meškoljim se u krevetu, i smišljam alibi koji ću reći mužu zašto sam otišla trčati. I valjda utonem u san. I sljedeći prizor: zidovi koji se ljuljaju. I ja koja vrištim.


Muž koji se budi zbog mog vrištanja, a ne zbog potresa. I kreće tih 15 sekundi koje traju u mojoj glavi kao vječnost. Ja, koja trčim prema dječjim sobama, i ništa, ali ništa nije važno, osim zaustaviti zidove da se ne tresu. Da moja djeca prežive. Cvita i Jakov. Nikad, do jutros, kristalno jasno nisam osjetila prioritet. Ništa osim njih. Ništa. I ta spoznaja me tako oslobodila.
I druga, ovi ljudi koji sad vode hrvatsku državu, voljela bih, da tu sigurnost koju ja osjećam vodjena njima, moja djeca osjećaju u mom naručju. Zoki, Plenki, Alenka, Vili, Duje, Civilna zaštita, Hrvatska policija, Hrvatski zdravstveni sustav, Hrvatska vojska, vatrogasci, ….oprostite ako sam nekog zaboravila … svi vi, koji brinete o nama, radite odličan posao… hvala vam.”Nakon toga je objavila i nekoliko Storyja u kojima je pokazala da je sačuvala smisao za humor pa je svojim pratiteljima otkrila da priprema lazanje. I to ne bilo kakve, već je svoje u doba korone i potresa nazvala “potresnim lazanjama”.