Svečana odjeća?

Dok su se sve zvijezde pojavile sređene, Jason Momoa na dodjelu stigao – u potkošulji

P. N.

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERSPravila postoje da bi se prekršila, što je dokazao Jason Momoa nepoštivanjem strogog pravilnika o odijevanju kakav priliči dodjeli Zlatnih globusa. Glumac je za svečanu prigodu kraj svih zvijezda koje su se tjednima pripremale za svečanost, odabrao crnu potkošulju.


Njegova je modna kombinacija izazvala mnoštvo reakcija na društvenim mrežama. “Vrhunac mode 2020. je Jason Momoa u potkošulji na dodjeli Zlatnih globusa”, “Jason Momoa je obukao potkošulju na dodjelu Zlatnih globusa i nitko mu ništa nije rekao” i “Apsolutni kralj”, samo su neki od pozitivnih komentara na Twitteru.


Momoa je doduše, stigao u baršunastom sakou, ali se na kraju skinuo i oduševio obožavatelje diljem svijeta svojim iskleasnim mišićima.
Popularni glumac je sjedio za Appleovim stolom uz Tima Cooka, ali činjenica da su svi muškarci oko njega bili u svečanim odijelima, nije ga previše dotaknula.


Na crveni je tepih stigao u pratnji supruge Lise Bonet koja je odjenula Fendijevu haljinu. Sako omiljenog glumca potpisuje Tom Ford, dok hlače pripadaju modnoj kući Valentino.