Gdje je deda?

Dok joj je 53 godine stariji zaručnik spavao, zaskočila drugoga i uvalila mu jezik

P. N.

Izvor: Instagram

Izvor: Instagram

Milijana je već burno reagirala zbog činjenice da joj Milojko možda neće ostaviti kuću. 21-godišnjakinja ne krije da voli starije muškarce, a sada joj je za oko zapeo nešto mlađi, 35-godišnji oženjeni Aleksandar Požgaj.Najkontroverznijem paru na Balkanu, 21-godišnjoj Milijani Bogdanović i njezinom 53 godine starijem zaručniku Milojku Božiću počele su nevolje u raju otkad su otkad su pristali na sudjelovanje u srpskom reality showu ˝Parovi˝.


Milijana je već burno reagirala zbog činjenice da joj Milojko možda neće ostaviti kuću. 21-godišnjakinja ne krije da voli starije muškarce, a sada joj je za oko zapeo nešto mlađi, 35-godišnji oženjeni Aleksandar Požgaj.


Dok Milojka nije bilo u blizini Milijana je iskoristila priliku i uvalila jezik Požgaju tijekom tuluma u kući, nakon čega ga je počela skidati i inzistirati da se ide presvući.
“Kakav fukos je ova mala. To je neviđeno˝, ˝Odvratno”, ˝Malu treba š**it dan i noć˝, ˝Treba ju tucati 24 sata dnevno˝, samo su neki od komentara ispod snimke koja je osvanula na Instagramu.