SLAVILI BI 34 GODINE BRAKA

Danijela se prisjetila anegdote kada joj je Dino zaprijetio rastavom: ‘Može to malo brže, poludit ću s njom’

Foto: Instagram

Foto: Instagram

"Mi smo imali svoju malu tajnu dugovječnosti braka i ide ovako...", započela jeDanijela Dvornik (55) na svom je Instagram profilu objavila fotografiju nastalu pored mora. Na fotografiji je okrenuta leđima, nosi bijelu haljinu i šešir te zamišljeno gleda u daljinu.


U opisu objave otkrila je da se prije 34 godine udala za Dinu Dvornika.


Tom se prigodom prisjetila jedne od mnogih anegdota iz njihova braka pa ju podijelila s obožavateljima.
“Danas bi slavili 34 godine braka Dino i ja, pod uvjetom da je živ i da se u međuvremenu nismo rastali. A bilo je situacija. Međutim, mi smo imali svoju malu tajnu dugovječnosti braka i ide ovako: (zvuči nevjerojatno ali istinito je).


Jedan dan smo se posvađali oko nečega, pretpostavljam da sam ja bila inicijator. Dino puknuo i zaprijetio mi je razvodom.


– Može, samo ovaj put ti pokreni razvod! – dobacim mu ja”, napisala je Danijela pa dodala da je Dino tada nazvao broj 981 na kojem su se nekada dobivale informacije.


Nazvavši, zatražio je razvod od “ove lude žene” na što mu je žena s informacija kazala da to nije dobra ideja.


Potom mu je objasnila da se na razvod čeka od šest mjeseci do dvije godine.


Dino je potom odgovorio s: “O je***, pa do tada ćemo napravit drugo dijete! Pa je li može to malo brže, poludit ću s njom?”


Žena s informacija tada mu je kazala da za brzi razvod treba platiti odvjetnika te da je nju takav razvod stajao oko dvije tisuće maraka.


Dino je na to zaključio: “Koji k***? Još moram platit da je se riješim ? Ma ništa od toga.  prekomplicirano je!”, pa Danijeli dobacio: “Sve si čula. ništa od rastave, danas imaš sreće!”


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)