Kraj ljubavi

Danijela Martinović se oglasila prvi put nakon prekida s Grašom, svi pričaju o jednom detalju

Portal Novi list

Foto Screenshot Instagram Danijela Martinović

Foto Screenshot Instagram Danijela Martinović

S Petrom Grašom više od 24 godine činila je omiljeni par na hrvatskoj estradi. Međutim, ispalo je da posljednjih mjeseci žive na odvojenim adresamaDanijela Martinović se oglasila na Instagramu po prvi put nakon šokantne vijesti o prekidu dugogodišnje veze s pjevačem Petrom Grašm.


“Drage moje sugrađanke i dragi moji sugrađani, sretan nam sveti Duje”, poručila je Danijela Martinović.


U Instagram storyju objavila je video širokog osmijeha na licu. Obožavatelji su odmah primijetili njeno dobro raspoloženje.

S Petrom Grašom više od 24 godine činila je omiljeni par na hrvatskoj estradi. Međutim, ispalo je da posljednjih mjeseci žive na odvojenim adresama.


Voditeljica komunikacija Petra Graše Martina Podgorski kao razlog navodi poslovne projekte, ali i određene osobne razloge.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)U svakom slučaju par ni ranije nije htio o svojoj ljubavi otkrivati previše detalja javnosti.


Upoznali su se kada su im pjevačke karijere bile na vrhuncu te ostali zajedno više od dva desetljeća.


Prvi su se put sreli na Dori u Opatiji 1995. godine, a dvije godine kasnije počela je njihova ljubavna veza.


Nakon što je Danijela Martinović uspjela ishoditi crkveno poništenje svoga braka s Markom Perkovićem Thompsonom, nije žurila u novi brak.


I Danijela Martinović i Petar Grašo više su puta izjavljivali da njihovoj vezi nije potreban brak da bi ostali jedno pored drugog.