Ariana Grande

Crocsice i čarape? Što mislite o novom modnom trendu kojeg je počela slavna pjevačica?

P. N.

Foto: Instagram

Foto: InstagramIdeju za neobičan modni trend dala je pjevačica Ariana Grande snimivši nekoliko fotografija u “crocsicama” i kratkim čarapama.


Bio je to njezin nenadani udoban i topao outfit za šetnju Amsterdamom koji je u svega nekoliko sati osvojio preko tri milijuna lajkova na Instagramu. Osim fotografije neobičnog izdanja, Ariana je podijelila i video remake novog filma Charlie’s Angels gdje za koji je s Miley Cyrus i Lanom Del Rey snimila pjesmu ‘Don’t Call Me Angel’.


Fanovi s velikim nestrpljenjem čekaju nastavak ove serije. Osim odličnih pjevačica ni izbor glumica nije razočaravajući, jer u glavnim ulogama su Naomi Scott, Kristen Stewart i Ella Balinska, a sve pod režiserskom palicom Elizabeth Banks.

U spotu su prikazane pjevačice odjevene u crno s velikim crnim krilima anđela.


Arianin poslovni uspjeh došao je u pravi čas. Naime pjevačica je u posljednje vrijeme prolazila  kroz vrlo kaotično razdoblje u privatnom životu. Prije samo nekoliko dana objavljeno je da su vlasti uhitile Camerona Jamesa Pettita zbog njegove umiješanosti u smrt Arijaninog bivšeg dečka Maca Millera.


Vjeruje se da je Pettit prodao reperu krivotvorene tablete oksikodona koje su navodno sadržavale fentanil što je dovelo do njegove smrti.