U obrani Meghan

Clooney oštro osudio medije: ˝Ponavlja se ista povijest kao s princezom Dijanom˝

P. N.

Reuters

ReutersVojvotkinja od Sussexa, očekuje svoje prvo dijete, a to je samo pojačalo ogroman interes medija, a prema riječima glumca Georgea Clooneya ponavlja se ista povijest kao s princezom Dijanom.


– Novinari samo love Meghan Markle posvuda. Ona je progonjena i omalovažena, rekao je Clooney australskom časopisu WHO.


– Megan je žena koja je u sedmom mjesecu trudnoće, a ona je progonjena na isti način na koji je Diana bila i povijest se ponavlja, kazao je glumac.
– Neki su mediji prošlog vikenda objavili detalje intimnog pisma koje je navodno Meghan poslala svom ocu. Ne mogu vam reći koliko je to frustrirajuće, dodao je.


Prošlog mjeseca, pet Meghaninih bliskih prijatelja izjavilo je za časopis People da je vojvotkinja pretrpjela mnoge laži i neistine o sebi te globalno maltretiranje, a oni su zabrinuli kako će to utjecati na nju i njezino dijete.


Ubrzo nakon što je njihova veza postala javna, princ Harry je kritizirao medije zbog upada u privatni život Meghan, rekavši da ju je tisak podvrgnuo valu zlostavljanja i uznemiravanja.


Harry i njegov stariji brat, princ William, imaju zategnut odnos s novinarima otkako je njihova majka, princeza Diana, poginula u prometnoj nesreći u Parizu 1997. godine, dok su ju proganjali paparazzi na motociklima, piše Reuters.