Nije štedio riječi

Ciganović popljuvao svadbu Maje Šuput: ‘Brijem da je ova u bijeloj haljini u biti djeveruša’

Portal Novilist.hr

Foto Screenshot Facebook

Foto Screenshot FacebookSvadba naše pjevačice Maje Šuputi dalje izaziva reakcije. Mnogi hvale njen izbor haljine, ali i luksuzne istarske lokacije, na kojoj je održan pir. No, ima i onih koji u svemu ne vide ništa drugo doli kič i neukus. 


Jedan od tih drugih jest stilist Neven Ciganović koji je na Facebooku izrekao niz oštrih kritika na račun svadbe poznate pjevačice.


– Znate onu našu staru: “U Postolara najgore cipele”? E, pa tako bi ja okarakterizirao ovaj cirkus od Šuput svadbe. Ta je obišla svadbi i svadbi, da bi iz njih za sebe pokupila ono najgore i najseljačkije.
Mislim da su se na ovoj svadbi potrošili hektolitri spray tena ne bi li svi bili prekrasno naranđasti, a fake zubne navlake došle još jače do izražaja.


Angažirali su se deseci kamera, dronova i tko zna još kakvih pizdarija, da bi vjerojatno uskoro Šuput izbacila i video sa vjenčanja za neku svoju kladim se već pripremljenu pjesmu.


Grubnićka se pohvalila kako je upravo ona dizajnirala ovu “prekrasnu” vjenčanicu,a na kraju se ispostavilo da je samo maznul dizajn nekom izraelskom dizajneru, a vjerojatno su je šivali Kinezi (naime Maja tamo već ima popust s obzirom da tamo kupuje perike i ostalu odjeću za nastupe), nije štedio riječi Ciganović.Ne može se načuditi izboru haljine.


– Da li je moguće da si Šuput nije mogla priuštiti da si kupi original haljinu od tog dizajnera? Nije li ona celebriti pa joj je Izraelac mogao pokloniti opravu?


A s obzirom na ovaj trash bilbord što sam ga već iskomentirao: Za koji mjesec kad dodje do rastave očekujem da angažira avione kako bi na nebu ispisali neku ogorčenu poruku tipa. “G.. “ kako ju je mladoženja na prvu bračnu noć recimo prevario sa jednom od djeveruša (samo da vas podsjetim jedna od djeveruša je bila i Grubnić).


Ma pogledajte samo ovu grupnu happy family fotku od”ozračenih”jeftinim spray tenom Gospodja Tatarinov,brijem da je ova u bijeloj haljini u biti djeveruša, piše Neven Ciganović.