Pohvalila se i dvodijelnim kupaćim

Chrissy Teigen u toples fotki otkrila opekline od sunca, ali i kako joj grudi izgledaju bez silikona

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Na fotki je umotana u ručnik, a bradavice je prekrila rukom. Chrissy Teigen je nedavno otkrila da će operacijom ukloniti umetke iz grudi, što je nedavno i učinila. Nakon toga je obožavateljima pokazala kako izgleda, a sada je objavila još jednu fotku.


Nedavna fotka s InstaStoryja otkriva opasne opekline koje je zadobila od sunca i koje joj se protežu preko grudi. Na fotki je umotana u ručnik, a bradavice je prekrila rukom.


Foto: InstaStory


“Prije nego li pitate, da jesam!”, napisala je na storyju, vjerojatno unaprijed odgovarajući na pitanje da je prilikom sunčanja koristila i kremu za sunčanje.
Prošlog je mjeseca Chrissy Teigen otkrila zbog čega točno želi ukloniti umetke iz grudi. “Bile su mi odlične dugi niz godina, ali prerasla sam ih. Voljela bih zakopčati haljinu svoje veličine i leći na trbuh potpuno udobno. Ne brinite za mene. Sve je u redu. I dalje ću imati grudi”, kazala je tada Teigen,


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli chrissy teigen (@chrissyteigen)Uklanjanje umetaka je proslavila tortom vlastite izrade u obliku dviju velikih dojki kraj kojih je na nadgrobnoj ploči pisalo: “Počivajte u miru” te datumi “2006-2020”, prenosi Page Six.