Prinova u obitelji

Čestitke roditeljima! Boris Novković postao otac po treći put, a kćerkica nosi neobično ime

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Djevojčica je rođena u zagrebačkoj bolnici Merkur iz koje se javio i sam pjevač. Pjevač Boris Novković (51) i studentica modnog dizajna Iris Volf (26) postali su roditelji. U zagrebačkoj je bolnici na svijet stigla djevojčica neobičnog imena – Si. Par je u vezi od prošlog proljeća, a unatoč tome što su im mnogi prognozirali raspad veze zbog razlike u godinama, trenutno uživaju u prekrasnim obiteljskim trenutcima. 


Tportal prenosi da im je Novković u telefonskom razgovoru rekao da je prisustvovao porodu, te da je sve prošlo u najboljem mogućem redu. “Prije poroda bio sam u frci no čim je panika, odmah se skuliram, pa je tako bilo i ovaj put”, rekao je pjevač. 


“Naša Si, kako smo je zajednički nazvali, po mom vjerovanju negdje iz zlatnih visina odabrala je upravo nas za roditelje i sletjela tiho u naš dom, a Iris, Noa, Bono i ja i cijela naša velika obitelj, dat ćemo sve od sebe da joj opravdamo povjerenje koje nam je ukazala u roditeljskom, bratskom i obiteljskom smislu” za tportal je ispričao presretni otac Boris.