Suknja i hlače

Celine Dion razbila modno pravilo: Odabrala kombinaciju nad kojom se mnogi zgražaju

P. N.

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

Slavna je pjevačica uhvaćena ispred hotela u New Yorku odjevena u hlače i suknju.Tek se mali broj slavnih osoba doista voli igrati s modom i ekcentričnim dizajnima, a jedna od njih je i pjevačica Celine Dion. Nedavno je pomaknula granice mode odjenuvši kričavo rozu modnu kombinaciju nad kojom se mnogi zgražaju.


Slavna je pjevačica uhvaćena ispred hotela u New Yorku odjevena u hlače i suknju te nekoliko brojeva veći sako. Cestu je pretvorila u vlastitu modnu pistu svojim hrabrim odabirom i pokazala da je više, jednostavno više. Kombinaciju je upotpunila srebrnim remenom i velikim sunčanim naočalama. 


Ranije ovog tjedna, punila je naslovnice i zbog jednog viralnog videa. U New Yorku je jedna njezina vjerna obožavateljica, Frieda Solomon, izvela “I Surrender” nakon što je upoznala slavnu pjevačicu. Nakon što je video postao hit na društvenim mrežama, postala je i reakcija pjevačice na njega.
Solomon je kasnije za E!News izjavila: “Pjevam njezine pjesme odmalena tako da je ovo bila previše dobra prilika da bi se propustila. Bila je tako graciozna, nisam mogla odoljeti. Godinama volim nju i njezinu glazbu i morala sam ju vidjeti”.


Celine je svojim riječima ohrabrila obožavateljicu: “Zahvalila mi se što sam oj pjevala, a ja sam joj rekla – hvala ti što mi pjevaš čitav moj život. A onda sam plakala. Ne mogu vjerovati da sam doživjela ovakav trenutak u životu”, zaključuje Solomon.