The Sun

Britanski tabloid o Nives Celzijus: “Bivša WAGsica” očarala u uskoj haljini iz koje je sve prštalo

P. N.

FOTO/Instagram, Screenshot

FOTO/Instagram, ScreenshotBritanski tabloid The Sun objavio je članak o Nives Celzijus, a u naslovu je dobila epitet “playboyevog modela” i “bivše WAGsice”. “Prsata hrvatska glumica očarala je vojsku svojih online obožavatelja vrućim fotkama u crnoj kožnoj haljini iz koje je sve prštalo, na krevetu”, stoji u članku. 


U tekstu su se osvrnuli na to da je “poznata zbog svoje veze s bivšim braničem Dinom Drpićem”, a stoji da je par nosio nadimak “Victoria i David Beckham Badena” dok je Drpić igrao za Karlsruher. 


Zatim se spominje njihov razvod iz 2014. godine, te navijanje Celzijus tijekom finala Svjetskog nogometnog prvenstva 2018. godine. 
“Celzijus se uglavnom fokusirala na veznjaka Rubena Loftus-Cheeka jer joj se sviđao. Unatoč tome, otkrila je da je Loftus-Cheek koji je tada imao dvadeset i dvije godine, ipak premlad za nju”. 


“Primijetila sam ga prije Svjetskog prvenstva i svidio mi se na prvi pogled. Zato sam odlučila da će mi Engleska biti jedan od favorita. Mislim da je najslađi igrač turnira, a jedina mu je mana što je premlad. Radim na tome da pronađem slatkog, smiješnog i pametnog sportaša za dečka”, prenosi The Sun njezinu tadašnju izjavu.