Polly Walker

Britanska glumica poznata po erotskim scenama zavodljiva i u 53. godini

P. N.

Foto:  screnshoot You Tube , Twiter, Instagram

Foto: screnshoot You Tube , Twiter, InstagramO britanskoj glumačkoj zvijezdi Polly Walker i njenom privatnom životu, zna se sve i ništa.


Glumica koja nije odbijala uloge sa škakljivim scenama, trenutačno je u centru pozornosti britanske publike kao primjerna i, do grla zakopčana odvjetnica Gil Bigelow u popularnoj seriji “Line of Duty”.


U izvrsnoj seriji britanske produkcije, koja je zbog visoke gledanosti ušla u 5 sezonu, a s prvom je epizodom startala još u 2012. godini, atraktivna Polly, iako u šestom desetljeću još uvijek može odigrati ulogu zavodnice.
Glumica će za dva tjedna proslaviti svoj 53. rođendan, a gledateljstvo je se rado sjeća po njezinoj beskompromisnoj ulozi Atie u povjesnoj dramskoj seriji “Roma” za koju je glumica bila i nagrađena za najbolju glumicu te dobila Zlatni globus.


Gledatelji je pamte i iz filma “Emma”, komedije “Curtain Call” s Michaelom Caineom, te kriminalističkog trilera “D-Tox” gdje je glumila uz Sylvestera Stallonea. U posljednjih nekoliko godina odigrala je još niz uspješnih uloga.


Za razliku od mnogih drugih glumačkih talenata, 52-godišnja britanska zvijezda nije zamislila karijeru na velikom platnu. Umjesto toga, željela je postati plesačica. Diplomirala je na Twickenhamovoj Rambertskoj školi baleta i suvremenog plesa. Nažalost, ozljeda u dobi od 18 godina prerano je okončala njezine ambicije.


U novim okolnostima glumica se tada pridružuje prestižnom Royal Shakespeare Company te započinje sa svojom današnjom karijerom.Glumica je u povijesnoj drami igrala avanturističku Atiu čiji je lik bio opisan kao manipulatorski i zavodljiv, te onaj koji uspostavlja veze sa svim važnim osobama iz tog vremena. Scena u kojoj izlazi iz tople rimske kupelji ostala je ovjekovječena i na gotovo svim xxx stranicama.