Slavni glumac

Brad Pitt opet ljubi i to prsatu “džepnu Veneru”. Već ju je i upoznao sa svojim roditeljima

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagramBrad Pitt ponovno ljubi, i to mlađahnu i bujnu glumicu Aliu Shawkat, koju je, kako saznaju strani mediji, upoznao i sa svojim roditeljima.


Alia je također glumica i zvijezda sitcoma ‘Arrested Development, a govorkanja i nagađanja da je u vezi s 55-godišnjim glumcem krenula su nakon što su zajedno posjetili nekoliko evenata. Par je snimljen i na jednoj umjetničkoj izložbi gdje vidi kako Brad zaljubljeno gleda u Aliju.


Svoju novu djevojku, simpatičnu pjegavu džepnu Veneru bujnog poprsja, Brad je upoznao sa svojim roditeljima na Noć vještica. Par je zajedno letio s privatnim avionom kako bi se pridružio na kućnoj zabavi u kući njegovih roditelja u Missouriju. Izvor blizak paru tu je posjetu komentirao:
– Bradovi roditelji su vrlo konzervativni pa je Brad riskirao dovevši Aliu k njima, o kojoj oni ne znaju gotovo ništa. Međutim, ona im se dopala. Alia je »cool«, mirna, čvrsto stoji na zemlji i nimalo nije zaluđena Bradovom slavom. Baš takva žena mu i treba nakon katastrofalnog bračnog brodoloma s Angelinom Jolie.


Ipak, službene potvrde veze, između 55-godišnjeg glumca i 25 godina mlađe glumice, još nema.


Alia Shawkat, koja trenutno snima četvrtu sezonu Search Party-a za HBO Max , u prošlosti je bila u vezi s Michaelom Cerom i pjevačem i producentom Jackom Antonoffom.


foto: Instagram


foto: Instagram