Jane Park

Bogata Britanka nudi novac čovjeku koji će je zaprositi: ‘Bogata sam, ali život mi je prazan’

P. N.

Foto: Instagram

Foto: InstagramPobjednica Euromillionsa, Jane Park (23), ponudila je 60.000 funti godišnje u pokušaju da pronađe prosca, ali još uvijek ga nije pronašla.


Ona je kao 17 godišnjakinja osvojila milijun funti koje je najprije uložila u svoj izgled, estetske zahvate, skupe sitnice i automobile.


Sada želi dečka. Priznaje, kako joj novac ne može nadoknaditi čežnju za ljubavlju.

Iako nudi ljubav i objavljuje vrijednu novčanu ponudu, njezin cilj, tvrdi, nije platiti ljubav ikupiti ljubavnika. Jane  smatra da je to novac koji bi budući zaručnik trebao potrošiti na nju i zajedničke užitke, jednostavno da se osjeća prihvaćenim s njene strane.
Bogata 23-godišnjakinja tvrdi da njezina bankarska bilanca zapravo ometa njezin ljubavni život, umjesto da joj pomaže.


– Teško je biti u ovoj poziciji, imam samo 23 godine i još uvijek ne znam jesu li momci sa mnom zbog ljubavi ili novca. Uvijek ispitujem ljude. Voljela bih da su svi bogati, da imaju imaju novaca, jer tada ne bi željeli moj.foto: Instagram


foto: InstagramU jednom svom intervjuu potpuno se razotkrila i priznala kako joj život, iako ima sve, potpuno prazan: 


– Imam sve što sam mogla kupiti, sve materijalne stvari, ali ništa više od toga. Moj je život prazan. Koja je moja svrha u životu?  Mislila sam kako će to moj život učiniti kvalitetnijim, ali to sada je deset puta gore. Voljela bih da nisam osvojila taj novac.Na njezinom Instagramu redaju se izazovne fotgrafije. Jane je od debeljuškaste djevojčice uspjela »preurediti« se u seksepilnu brinetu, ali nažalost zaručnika ni za »svu lovu«.