Mlada i talentirana

Kćer Beyoncé i Jay-Z-a, Blue Ivy Carter nominirana je za BET Awards sa samo 8 godina

Dijana Ljubanović

Blue-Ivy

Blue-Ivy

Ako "Brown Skin Girl" pobijedi u svojoj kategoriji na nagradama BET 28. lipnja, Blue Ivy bit će trostruko nagrađivana glazbena izvođačica, a tek joj je 8 godina.Nije trebalo dugo da Blue Ivy Carter, kćer mega popularnog dvojca Beyoncé i Jay-Z, dobije svoju prvu nominaciju za BET Award. Blue Ivy pjeva u majčinoj pjesmi “Brown Skin Girl” iz animiranog filma The Lion King: The Gift. Pjesma, na kojoj su također WhizKid i SAINt JHNN, nominirana je za nagradu BET Her, prenosi Hello Giggles.


Iako je ova nominacija velika čast, Blue Ivyi “Brown Skin Girl”, već su osvojili nagrade u prošloj godini. Pjesma je osvojila nagradu Ashford & Simpson Songwriter na dodjeli nagrada BET Soul Train za 2019. te nagradu za izvanredan duet, grupu ili suradnju na nagradama NAACP Image 2020.


Dakle, ako “Brown Skin Girl” pobijedi u svojoj kategoriji na nagradama BET 28. lipnja, Blue Ivy bit će trostruko nagrađivana glazbena izvođačica, a tek joj je 8 godina.

Blue, WhizKid, SAINt JHN i Beyoncé imaju jaku konkurenciju u kategoriji Her Award jer tu je “Underdog” Alicia Keysa; Ciarain “Melanin” s Lupitom Nyong’o; Ester Dean, City Girls i LaLa i Layton Greene “I Choose” ,„Tempo“ Lizza i Missy Elliot; i Rapsody “Afeni” s PJ Mortonom.


Što se tiče majke Blue Ivy, Beyoncé, ona je nominirana u kategoriji najboljeg ženskog R&B / pop izvođača, u kategoriji u kojoj je već pobijedila 10 puta. Bey’s Netflix film Povratak: Film Beyoncé također je nominiran za najbolji film.


Halle x Chloe, djevojka koju Beyoncé vodi nekoliko godina, sprema se za nagradu BET Best Group. Nemoguće je ne primijetiti kako je ove godine na BET nagradama na snazi potpuna dominacija Knowles-Cartera.


View this post on Instagram

A post shared by Blue Ivy Carter (@blueivy.carter) on