Popularna glumica

Bivša dadilja Angelinu opisala kao preliberalnu majku. Evo zašto

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagramAngelina Jolie nije tako idealna majka kakvom se prikazuje, barem tako tvrdi njezina bivša dugogodišnja dadilja.


Navodno je glumica previše odsutna i zaokupljena svojom karijerom i svakodnevnim obavezama te ne stiže se dovoljno posvetiti djeci, a često ih ostavlja i bez nadzora odrasle osobe. Djeca su zbog toga često prepuštena samima sebi pa rade što god im padne napamet.


Situacija je posebno kulminirala za vrijeme razvoda Angeline od bivšeg supruga Brad Pitta.
Prema riječima dadilje Angelina voli sebe smatrati uzoritom i liberalnom majkom koja vrlo rijetko kori svoju djecu, što je zapravo kontraproduktivno jer su djeca potpuno izvan kontrole.


Dadilja koja je čuvala šestero Angelinine djece, 17-godišnjeg Maddoxa, 15-godišnjeg Paxa, 15-godišnju Zaharu, 14-godišnju Shiloh, 13-godišnju Vivienne i 10-godišnjeg Knoxa, smatra da djeci treba postaviti granicu a odnos kojeg ima glumica prema njima da je sasvim pogrešan.


Osim toga navodi dadilja, Angelina je sklona piću, navodno glumica svakodnevno navečer otvori bocu vina, a ponekad i više njih, a također dopusti i djeci da ponekad popiju čašu vina.


No ipak unatoč svim pričama dadilje Angelina Jolie ipak uspijeva izaći na kraj sa šestero djece.


Prema izjavama 44-godišnje glumice najvažnije djecu obrazovati i naučiti ih poštovanju i ljubavi prema svim živim bićima.