Karina Irby

Bikini model nabacio 10 kilograma: ‘Neki će reći da sam debela, ali nikad nisam bila sretnija’

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagramImala je mršavu i žgoljavu stražnjicu, a sad ponosno okreće leđa kameri i pokazuje ju.


Svoj zdravi i kreposni izgled postigla je postupno kroz deset godina, a njeni milijunski pratitelji s oduševljenjem pozdravljaju njene obline.


Karina Irby, 29-godišnji australski bikini model odlučila je nabaciti desetak kila i popraviti svoju figuru. Elegantna mršavica svojih je 54 kilograma lijepo popunila na 64, a na svom Instagram profilu objavila je i fotografije gdje se paralelno vide drastične razlike u izgledu njenog tijela nekad i danas:
– Jutros me Facebook obavijestio o sjećanju od prije 9 godina. Bila sam toliko šokirana kad sam vidjela kako sam bila sitna kao tinejdžerica!Nastavila je opisivati ​​kako se osjećala kad se njezino tijelo počelo mijenjati, zbog čega se počela osjećati samosvjesnijom.


– Nekada sam se toliko trudila i bila pod stresom kako bih zadržala svoj izgled tinejdžera, ali to je bila, ne samo potpuno nezdrava i neprikladna deja, već naprosto to nije zapisano u mom tijelu.Nakon što je dobila 10 kilograma, rekla je kako se nikad nije osjećala bolje fizički i psihički, a svojim pratiteljima poručila:


– Ono što pokušavam reći jest prestanite biti strogi prema sebi. Vaše tijelo je lijepo i održava vas u životu! Obožavajte ga! Voljela bih da sam to učinila prije.


Karina redovito dijeli pozitivne poruke o tijelu na svojim društvenim medijima, pomažući drugima da se osjećaju sigurni da nose oskudne kupaće kostime bez obzira na oblik i veličinu tijela ne osvrćući se na rijetke zločeste komentare:


– Trolovi će komentirati kako sam sada ‘debela’, ali u stvarnosti sam sretna, zdrava dama. Bila sam prilično nezdrava na svojoj prvoj fotografiji. Da, udebljala sam se, debela sam i mišićava, ali sada treniram četiri puta tjedno i jedem. Ludo je što hrana i utezi mogu učiniti.