Problemi pjevača

Bieber se osvrnuo na svoje mentalno zdravlje: “Nisam znao komunicirati sa suprugom …”

P. N.

Foto Instagram

Foto Instagram

Prije toga su mi se dogodile neke loše stvari u životu te je taj trenutak kada sam plakao bila točka u mom životu gdje sam jednostavno bio normalna osoba... - iskren je bio Bieber.Justin Bieber je prije godinu i pol dana ustrašio svoje obožavatelje fotografijama na kojima plače u parku kraj svoje supruge Hailey Baldwin. 


Paparazzi su ga tada uhvatili u njegovim najgorim trenucima, a nikome nije bilo jasno zbog čega je pjevač toliko slomljen. U zadnjoj epizodi njegova dokumentarca na YouTubeu Bieber je napokon iskreno rekao što ga je toliko mučilo zadnjih mjeseci. 


– Sjećam se da sam se tada jednostavno borio. Osjećao sam se emocionalno zasićen, a nisam znao kako razgovarati s Hailey, kako komunicirati o nekim određenim stvarima i osjećao sam se jako frustrirano. Prije toga su mi se dogodile neke loše stvari u životu te je taj trenutak kada sam plakao bila točka u mom životu gdje sam jednostavno bio normalna osoba… – iskren je bio Bieber u dokumentarcu. 
Pop zvijezda se nadovezala i na reakcije javnosti koje nisu bile dobronamjerne.


– Kada vidim te komentare na internetu zapravo mislim da mi ljudi ne daju dopuštenje da budem uzrujan. Ja sam isto emocionalan kao svi drugi i mislim da je to OK – zaključio je 25-godišnji pjevač.