Odgovor fanu

Bieber priznao: ˝Volio sam i volim Selenu. Ona će uvijek imati mjesto u mom srcu˝

P. N.

Izvor: Instagram

Izvor: InstagramNakon što je Justin Bieber na Instagramu objavio fotografiju supruge Hailey u sexy izdanju, jedan od fanova mu je pokušao ´spustiti´ tvrdeći kako i dalje voli bivšu djevojku Selenu Gomez.


Naime, jedan od Bieberovih pratitelja napisao je kako je pjevač oženio Hailey samo da bi Selena bila ljubomorna te kako Hailey spava s muškarcima radi slave.


Bieber je na kritiku odgovorio u komentaru: “Apsolutno sam volio i volim Selenu i ona će uvijek imati mjesto u mom srcu, ali sam apsolutno, od glave do pete zaljubljen u svoju suprugu i ona je definitivno najbolja stvar koja mi se dogodila u životu. Ovo je odgovor za sve nezrele i bolesne ljude koji šalju Hailey poruke sa sadržajem ‘on se uvijek vraća Seleni’ ili ‘Selena je bolja za njega’. Vi nemate pojma o mom životu i što je dobro za mene. Hailey je moja supruga i ako vam se to ne sviđa ili ne podržavate, to znači da niste ni dobar fan niti čovjek. Da su vas roditelji dobro odgojili, znali biste da ne trebate govoriti ništa ako nemate nešto lijepo da kažete.˝
Bieber i Selena započeli su ljubavnu vezu 2010. godine i bili su zajedno nekoliko godina. Ponovno su se spojili krajem 2017. godine nakon što je Selena prekinula vezu s pjevačem The Weekndom.


Međutim, Bieber je sredinom prošle godine iznenada započeo vezu s Hailey te ju ubrzo i oženio, što je izazvalo sumnje kod fanova.