Justin Bieber

Bieber izjavio da Eminem “ne razumije današnji rap”: ‘Dečko, idi vježbati plesne korake!’

Portal Novilist.hr

Foto Screenshot Instagram Justin Bieber

Foto Screenshot Instagram Justin Bieber

Legendarni Eminem je poznat po svojim oštrim stihovima koji su ovaj put usmjereni protiv mlađe generacije, što se Bieberu nije nimalo svidjelo. Čini se da je Justin Bieber (25) ponovno stao na noge i vratio se u normalu. Nakon depresije, molitvi njegovih fanova, ženidbe s Hailey Baldwin i gostujućim nastupom na ovogodišnjoj Coachelli, Biebs se vratio komentarima o glazbi. 


Bieber (najtraženija javna osoba na internetu 2010. godine, dobitnik 12 nagrada “American Music”, 20 “Teen Choice” i 22 “MTV Europe Music”) izjavljuje da Eminem “ne razumije novu generaciju ‘rap’ pjevača”. 


Ups.
Bieber je na Instagram storyju objavio da mu se ne sviđa što Eminem omalovažava današnje repere. Dodao je i da mu se sviđa nova generacija, a Eminem to jednostavno ne razumije, prenosi LADBible. Čini se da Bieber želi Eminemu poručiti da ga je pregazilo vrijeme.Kanadski pjevač želi stati u obranu kolega svoje generacije, ali tvrditi da hip-hop ikona Eminem ne razumije ‘rep’ je hrabro. Bieber je uz komentar objavio i tekst Emineminove “The Ringer” s albuma “Kamikaze”. Album se našao na vrhu američkih i britanskih ljestvica, a Slim Shady je u njemu kritizirao glazbenike poput Lil Pumpa i Machine Gun Kellyja.Eminem (46), koji je proglašen najprodavanijim umjetnikom prošlog stoljeća, s liste 100 najboljih umjetnika svih vremena kultnog “Rolling Stonea”,  dobitnik 13 Grammyja, 15 “MTV Europe Music” i 13 “MTV Video Music” nagrada te Oskara za “Lose Yourself” – u trenutku pisanja ovog teksta nije objavio komentar na Bieberovu izjavu. Komentari na društveni mrežama su podijeljeni, iako je većina korisnika napala Biebera zbog takve izjave. Komentari upućeni Bieberu uglavnom savjetuju mladog pjevača da se “ne petlja gdje mu nije mjesto” i da “ide vježbati plesne korake i ostavi glazbenike na miru”.