Filmska šuškanja

Hoće li ovo biti jedan od najunosnijih ugovora? Beyonce i Disney u pregovorima teškim 100 milijuna dolara

S.M.

Beyonce/Reuters

Beyonce/Reuters

Jedan od filmova bi bio "Black Panther 2", a pjevačica bi bila uključena u filmski soundtrack.

Beyonce je tek započela suradnju s Disneyjem kada je dala glas Nali u akcijskoj verziji kultnog “Kralja lavova”, ali Elle prenosi da se šuška o pregovorima između glazbene dive i ogromne produkcijske kuće teškima 100 milijuna dolara. Taj bi iznos navodno osigurao da Beyonce radi na još tri projekta.
Jedan od filmova bi bio “Black Panther 2”, a pjevačica bi bila uključena u filmski soundtrack.


“Beyonce je postala veliki igrač za Disney i odlična je za njihov brend”, kazao je izvor za britanski Sun. Dodaje da bi kao dio ugovora, ekipa Disneyja voljela da pjevačica da svoj glas za narative u dokumentarnim filmova koji stižu na platformu Disney Plus.


“Nakon uspjeha kojeg je imala Meghan Markle u davanju glasa za film ‘Elephant’, imaju projekte koji bi se odlično uskladili s brendom pjevačice. Pregovori su još u tijeku, ali finalni se detalji dogovaraju već sad”, kaže izvor.


Beyonce je nedavno počastila Disney svojom pojavom tijekom ABC-ijevog “Disney Family Singalong” specijala u travnju. Specijal je bio posvećen ljudima na prvoj crti borbe protiv pandemije koronavirusa, a pjevačica je otpjevala “When You Wish Upon a Star” iz “Pinokija”.


“Ponosna sam i počašćena što sam dio Disney obitelji i što pomažem predstaviti ovaj specijal. Voljela bih posvetiti pjesmu svim zdravstvenim djelatnicima koji neumorno rade na tome da svi ostanemo zdravi i sigurni. Zbilja vas cijenimo“, kazala je u svojoj poruci.