Elegantna

Badrić uskim odijelom koje naglašava obline oduševila pratitelje: “I elegantna i seksi”

P. N.

FOTO/Vedran Karuza

FOTO/Vedran Karuza

Pjevačica je otkrila i gdje je naručila odijelo.



Nina Badrić je na “Dan najbolje domaće glazbe” te izbor najbolje pjesme 2019. godine prema izboru slušatelja Narodnog radija, stigla u neodoljivoj kombinaciji. Pjevačica koja se smjestila u Top deset nominiranih te je večeri stigla u odijelu.


Za proglašenje najbolje pjesme odabrala je komplet nježno roze boje koji je naglasio njezinu liniju i dekolte. Naša pjevačica je svojom modnom kombinacijom koju je objavila na Instagramu oduševila i svoje pratitelje.


Jedna ju je obožavateljica na ovoj društvenoj mreži upitala: “Možemo li znati od kuda je rozi komplet na tebi?”, na što je Badrić odgovorila da ga je naručila s popularnog Asosa. Sa službene stranice popularnog street brenda nalazimo da se odijelo prodaje po cijeni od tridesetak funti, odnosno oko tristotinjak kuna. 




“Savršen stajling” i “Nina, elegantna i sexy” samo su neki od pozitivnih komentara njezinih pratitelja. Fotka je skupila više od trinaest tisuća “lajkova”, a Badrić se priključila klubu mnogih svjetskih celebritiyja koji su odijela prihvatili kao elegantna i ženstvena. 


Pjevačia je na svom Instagram profilu nedavno otkrila i da će se ove subote na njezinoj Facebook stranici moći pogledati premijera spota za pjesmu “Ratujem s tugom”.


Novu pjesmu će publika moći po prvi puta čuti uživo na njezinom koncertu 07.03. u zagrebačkoj Areni.