Točka za kraj

Ariana Grande napravila vječnu uspomenu na turneju

P. N.

FOTO/Flickr

FOTO/Flickr

Poseban je dan obilježila i posebnom tetovažom. Ariana Grande (26)  je odala počast svojoj glazbenoj turneji tetovažom, prenosi Page Six.  Pjevačica je krenula na posljednji koncert kojim će zatvoriti Sweetener/Thank U, Next svjetsku turneju na kojoj je provela devet mjeseci, a poseban je dan obilježila tetovažom na ruci.


Tetovažu su napravili i članovi njezinog tima pa je tako Grande na desnom kažiprstu tetovirala “SWT”, a ostali su stavljali datume i brojeve.


“Tako sam ponosna na svog momka”, komentirala je Grande fotografiju s tetovažama koju je objavio producent Tommy Brown.
“Tako sam sretan što je ovo tetovirala. Ne lažem kada kažem da me ova turneja spasila. Ovo mi toliko znači, volim te i nedostaješ mi”, objavio je na Twitteru jedan obožavatelj popularne pjevačice. 


Tetovaža stiže kao točka na “i” turbulentne godine koju Grande ostavlja iza sebe. U vrlo emotivnom životnom razdoblju, borila se sa spoznajom o smrti bivšeg dečka Maca Millera te raskidom zaruka s Peteom Davidsonom. Javno je otkrila i da pati od PTSP-ija dok je na putu.


U lipnju je na Twitteru objavila: “Sve osjećam vrlo intenzivno i obvezala sam se odraditi turneju tijekom perioda života u kojem još toliko toga proživljavam… ponekad puno plačem!”


Pjevačica ima više tetovaža glazbenih motiva, uključujući naziv njezine pjesme “R.E.M”, riječ “honeymoon” (također iz njezine pjesme “Honeymoon Avenue”), riječi “pjevajmo” na japanskom koje je smjestila iznad lakta i naravno – tetovažu kineskim znakovima u japanskom jeziku (kanji) koja je trebala nositi naziv pjesme “7 rings” ali na kraju znači “shichirin”  odnosno “manji grill”, prenosi Page Six.