Imala je objašnjenje

Alyssa Milano naišla na kritike javnosti zbog maske za lice: “Ima više rupa nego švicarski sir!”

S.M.

Alyssa Milano/Instagram

Alyssa Milano/Instagram

Glumica je objavila fotku svoje obitelji te kazala obožavateljima da je važno nositi masku.Alyssa Milano se izblamirala objavom na Twitteru kada je podijelila obiteljsku fotku na kojoj svi članovi nose maske za lice kao zaštitu od zaraze koronavirusom.


Do blamaže i kritike većeg djela javnost ne bi došlo, da glumica kao zaštitu nije odabrala – heklanu masku prepunu rupa.


Milano je objavila fotku na kojoj vidimo njezinog supruga i dvoje djece pa napisala: “Pokažite mi svoje maske! Maske ljude čine sigurnima i zdravima. Pokažite ih! Spremni? ‘Ajmo!”, objavila je na Twitteru.Korisnici Twittera su brzo ukazali na to da njezina heklana maska prepuna rupa, sigurno nije od pomoći. “Tvoja maska radi isto što i ova ograda komarcima”, napisao je jedan korisnik Twittera uz fotku mreže prepune rupa.


U drugom komentaru stoji: “Tvoja dizajnerska maska ima više rupa nego švicarski sir”, a jedan je korisnik Twittera osim maske, komentirao i da joj “umjetne trepavice stoje potpuno nepravilno”.


Nakon što ju je ekipa s Twittera obasula kritikama, Alyssa Milano je odgovorila da unutar maske postoji filter.


“Šup**, maska s unutarnje strane ima karbonski filter. Da, možda je heklana, ali je potpuno sigurna. Maska ima filter, zaboga. Karbonski. Moja ih mama izrađuje”, odbrusila je glumica.