Kraj ljubavi?

Shawn Mendes i Camila Cabello prekinuli su nakon dvije godine veze

Portal Novi list

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

Mendes i Cabello objavili su zajedničku izjavu na oba svoja Instagram računaNakon dvije godine veze, Shawn Mendes i Camila Cabello odlučili su otići svatko svojim putem. S obzirom na to, na temelju njihove poruke u kojoj su najavili prekid, prilično smo uvjereni da ćemo njih dvoje i dalje vidjeti kako se druže kao prijatelji u budućnosti.


Naime, Mendes i Cabello objavili su zajedničku izjavu na oba svoja Instagram računa u kojoj su objavili da su prekinuli. “Hej ljudi, odlučili smo prekinuti našu romantičnu vezu, ali naša ljubav jednoga prema drugome kao ljudima jača je nego ikad”, stoji u objavi. “Započeli smo našu vezu kao najbolji prijatelji i nastavit ćemo biti najbolji prijatelji. Jako cijenimo vašu podršku od početka i idemo naprijed.”


Kao što su spomenuli u svojoj izjavi, pjevači su počeli kao prijatelji, upoznavši se tijekom turneje Austina Mahonea Live On 2014. Glasine o spojevima počele su se kovitlati nakon što su uočeni zajedno iza pozornice na iHeartRadio Music Festivalu sljedeće godine. Međutim, tek u srpnju 2019. njih dvoje su konačno objavili da su par (nakon nekoliko mjeseci nagađanja tijekom ljeta), nedugo nakon što je izašao spot za njihov duet “Señorita”.